Bli medlem

Genom att bli medlem i Ramnäs Motorklubb stödjer du klubben och hjälper oss att kunna hålla igång alla våra aktiviteter. När du ställer upp som funktionär hjälper du till ytterligare. Som funktionär kan du till exempel hjälpa till att baka till vårt café, sälja korv och glass vid tävlingar, vara parkeringsvakt och vara till hands om tävlingsledningen behöver dig. Det betyder mycket för klubben att så många som möjligt blir medlemmar och kan ställa upp som funktionärer. Utan våra entusiastiska funktionärer skulle vi inte kunna anordna alla våra tävlingar eller andra aktiviteter.

Som medlem i vår motorklubb får du flera förmåner:

• Möjlighet att träna och tävla för klubben på våra och andra klubbars banor
  • Få möjlighet att kunna gå på kurser och utbildningar som hjälper dig att utvecklas
  • Ta del av klubbens alla förmåner och rabatter
  • Delta i klubbens alla aktiviteter

Det finns tre olika medlemskap och du väljer det som passar dig bäst.

Stödmedlem betalar 150 kr per år.

Aktiv medlem betalar 250 kr per år.

Familjemedlemskap, gäller två vuxna och tre barn, 500 kr per år.

Vi på Ramnäs Motorklubb erbjuder våra medlemmar en rad med förmåner. Du tjänar verkligen på att bli medlem. Även om du inte själv planerar att tävla så kan du bli stödmedlem. Då kan du få vara funktionär på våra tävlingar. Det brukar vara ett glatt gäng med god gemenskap som ser till att allt flyter på tävlingsdagarna. Prata med Peter på kansliet om du vill vara med som funktionär på nån tävling så ser han till att du kommer till nytta.

Som medlem har du även en del rabatter hos våra samarbetspartners. Du får till exempel 10 procent rabatt på Mekar Mickes bilverkstad och 15 procent rabatt på bildelar hos Bil & MC. Medlemmar betalar även bara halv startavgift på klubbens alla tävlingar. Så du tjänar verkligen på att gå med i Ramnäs Motorklubb!